MOBILNOSTI PRI NAS

OBISK ŠPORTNIH UČITELJEV Z IRSKE

  1. 4. – 16. 4. 2022

Na OŠ Šenčur smo gostili štiri učitelje z Irske, ki mladim po vsem svetu predstavljajo galski nogomet in irsko kulturo.

 

 

OBISK UČITELJEV IZ ŠPANIJE

  1. 4.–21. 4. 2022                                                                                                                                    V aprilu sta našo šolo obiskala profesorja angleščine iz Španije, Carmen in Jesus. Poučujeta na šoli Instituto de Educación Secundaria Politécnico Jesús Marín v Malagi.

OBISK UČITELJEV Z DVEH ŠPANSKIH ŠOL

19. 9. – 23. 9. 2022

Septembra je našo šolo obiskala skupina učiteljev z dveh španskih šol. S šole Colegio Odón de Buen iz Zuere prihajajo učitelji Silvia, Arancha in Cesar; s šole Colegio Público Cristo de la Salud iz Nívarja pa učiteljici Lupe in Lola.

BELGIJSKI OBISK

21. 3. 2023

V marcu smo gostili sedem učencev in dva učitelja iz srednje šole v Belgiji, ki so bili v okviru projekta Erasmus+ na izmenjavi na Šolskem centru Kranj.

OBISK UČENCEV IZ ZUERE

24. 5.–29. 5. 2023

Zadnji teden v maju so našo šolo obiskali učenci šestega razreda in učitelji z osnovne šole Colegio Odón de Buen iz kraja Zuera.

OBISK UČITELJEV IZ ALFACARJA

26. 10.–27. 10. 2023

Pred jesenskimi počitnicami sta nas za dva dni obiskala učitelja z osnovne šole Colegio de Educacion Infantil y Primaria Marin Ocete v kraju Alfacar v Španiji.

PRIPRAVLJALNI OBISK ŠPANSKIH UČITELJIC

30. 1.–31. 1. 2024

Obisk učiteljic iz osnovne šole Colegio Público Cristo de la Salud iz Nívarja blizu Granade v Španiji je bil namenjen načrtovanju obiska učencev šestega razreda omenjene šole, ki jih bomo gostili v začetku maja.