MOBILNOSTI UČENCEV

V projektnem letu 2022/23 smo v okviru mobilnosti učencev

sodelovali z osnovno šolo iz Španije, Colegio Odón de Buen,  Zuera.

 

Maja je našo šolo obiskala skupina učencev iz Zuere v Španiji (24. 5.– 29. 5. 2023). Več o obisku si lahko preberete v razdelku Mobilnosti pri nas: Obisk učencev iz Zuere. Obisk smo jim vrnili v sredini junija, ko se je skupina sedmošolcev skupaj z učitelji Katjo Golouh, Marušo Robida, Uršo Tomažič, Štefko Svetelj, Boštjanom Gradišarjem in Ano Marijo Rožman odpravila v Španijo. Potopis si lahko preberete tukaj.

Skupinska mobilnost v Španiji

18. 6. -23. 6. 2023

Učenci naše šole so se skupaj z učitelji odpravili na skupinsko mobilnost v Španijo. Na mobilnosti je sodelovalo 18 sedmošolcev in šest učiteljev.

 

V okviru izbirnega predmeta španščina so učenci z učiteljico Uršo Tomažič pred odhodom na mobilnost izdelali kratek vodič z osnovnimi informacijami o potovanju, o državi ter z nekaterimi temeljnimi sporazumevalnimi vzorci, da nam je bilo bivanje v Španiji vsem skupaj še prijetnejše. S klikom na sliko si ga lahko naložiš tudi ti.

Z učenci iz Španije smo sodelovali skozi vse leto, tako da smo organizirali različne dejavnosti, posneli predstavitvene videoposnetke in se srečali preko video povezave.